PelinByrktr bizde 5 aylığız ve yaklaşık 3 aydan beri aynı anlattığınız şekilde. Gece uykusuna en geç 8de geçer. Üstelik sallanma, kucak vs. de istemez yatar beşiğine döne döne uyur. Dalmakta zorlanırsa sırtına pış pış yaparım o kadar. Ama gündüz uykuları en fazla 40 dk sürüyor üstelik gündüzleri kucakta uyumak istiyor. Birkaç gün zorladım gece uykusuna geçtiği şekilde uyusun diye tam alışmaya başlamıştı. İşe gittim. Giderken de bakıcıya özellikle dedim kucağında uyutma bırak ağlamıyor zaten uykuya geçişte mızıldanıyor diye. Tamam dedi ama omuzunda uyuyakalmış. Başa sardık şimdi😏 bende artık haftanın 4 günü alıştırıp 5. gün başa sarmaktansa kucağımda uyutayım diyorum. Bir kere zorladım da defalarca zorlamaya vicdanım el vermiyor. Uykuları da aynı destekle uzatın diyorlar mesela 20 dk sonra uyandı mı sallayarak uyutuyorsanız sallayın gibi. Ben bu ara bu yöntemi deniyorum. Dün 1 uykusunu 2 saat yaptı zorlaya zorlaya. Ama bugün 40 dkdan fazla uyumadı hiç. Gündüz uykuları da uzayacak diyorlar merakla bekliyorum o dönemi 🤦♀️