esrateke Elvn94 bebeğim 1 ay 14 günlük ne yazık ki bende uçla emziriyorum 🤦🏽♀️ Bırakmıyorlar kesinlikle ve uçla emzirdiğim için sütüm azalmaya başladı sağsamda 30 ml üzerine çıkmıyor ve göğüslerim söndü 🤦🏽♀️
Gokceninannesiiyim Elf28 8 aydır sabırla nasıl uçları kullandınız. Biz 31 günlüğüz uçlar kayıyor bebeğim emerken sütler dökülüyor silikonla emzirmek eziyete dönüşüyor 😞
asocialmom Elf28 sadece ucu mu alıyor yoksa kahve rengi kısmı da alıyor mu uçla emerken ? Hangi marka kullanıyorsunuz
Elvn94 Dadasefe kesmeye caliyom tam emerken silikonu cikarp hemn meme ucunu verym aliyo ama 3 4 dakka sonra brakyo bagryo tekrar takuyom
Elvn94 Gokceninannesiiyim ay dogru ya bide kayboluyo uclara brkyo sut dokuluyo icim gdyo zatn cok sutum yok
Elf28 Gokceninannesiiyim sorma o kdr zor ki kndide istemiyo ama ucszda ememiyor dedign gbi kayıyo zor Ama brktıramadım
Betulgunes Gokceninannesiiyim hangi marka kullanıyorsunuz belki üründen kaynaklıdır benimli resmen yapışıyor memeye
Fatmanaz Gokceninannesiiyim önce sağ canım sonra tak silikonu emzir şuanda maşallah sütün boldur benimde ilk günler öyleydi sağıp verince dökülüp heder olmuyorsun sütğm
SSYSmyye 10 günlüğüz bende uçlarla veriyorum şimdi bıraktırmaya çalışıcam sonradan bırakmaz diye ama kendim de dayanamıyorum uçla daha kolay acısız geliyo. Uçları çok yara göğüslerimin
Elf28 Elvn94 aynn bende öyle diyorum ilk dgdugunda ememedi ucum yoktu sarılık oldu sonra bu seklde devam ettik
Elf28 asocialmom sadece ucu alıyor bebedor wee kullanıyordum cok gzl degil tam yapısıyır ama cok cabuk eskiyor ve onn uc sekli dha az bebedor dha genis uc alıyor içine