Burc123 Bir arkadaşım yeni doğum yaptı sütü yeterli gelmiyor bebek susuz kalmış mama takviyesinde buunun demişler fakat o da bende hiç bebeğimize mama vermediğimiz için hangisi iyi hangisi gaz yapmaz bilemiyoruz hangi mama iyidir hangisi gaz yapmaz ona göre yarın alacaklar
Clouds Burc123 en iyisi ve organik olan mama hipp ama sindirimi çok zor maalesef biz hipp kullanıyorduk sindirim problemi sebebiyle doktor önerimiz bebelac gold nutrikonfora geçtik daha kolay sindiriliyor
agacsizkoala Burc123 evet idrarda kan susuz kaldığındandır aynı durumu yaşadık mamaya başladık bizde , mama her bebekten bebeğe değişiyor mesela oğlumda da Bebelac aşırı gaz yaptı Aptamil ile rahat etti biz hep onu kullandık, sma da alabilir oda iyi bir mama
Damla6117 Burc123 kişiye göre değişir biz aptamil kullanmıştık memnun olan da var memnun olmayan da biz gayet beğendik
Hillo Ben önce Aptamil kullandım bebeğime ağır geldi sürekli kustu..Doktor Bebelac Gold onerdi sindirimi daha kolay diye..Her mama sonrası iki kere gegiriyor ama her mama gaz yapar illaki 😇
Burc123 OzlemDefne_ daha üç gün oldu doğum yapalı süt ürünlerini var desek doktor zaten bir hafta yasaklamıştı bilemiyorum ki
Burc123 OzlemDefne_ doktor direk onu gördüğünüzde demek ki susuz kalmış sütün yetmemiş mama verecektin demiş bugün
Melike9393 Ben sma kullanıyorum. Severek içiyor bebeğim 6 aylık ama ilk aylarda anne sütü idi sadece. Şuanda gaz sorunumuz yok. Ama en hafifi diye duymuştum
Asyaminebebek Biz çok mama değiştirmek zorunda kaldık baştan prematüre mamalarıyla başladık aptamil bize iyi gelmedi doktor evolvia geçirdi o iyisi ama 1 numaraya geçtiğimde bulamadık hipp geçtik ama bebeğim hem beğenmedi hemde kabız oldu şuan sma comfort kullanıyoruz çok iyi kabız değil gazi güzel çıkartıyor