kenankaan EfraimYekta vermeyin lütfen vermeyin, siz için içecekseniz, doktorlar önermiyor, bakın benim çocuğum epilepsi hastası, eğer yatkınlığı varsa nöbet tetikliyor, lütfen rica ediyorum
25moonlight2021 EfraimYekta yenidoğan bebeğe anne sütü yada formül süt dışında hiçbir şey verilmez. Bebekte gaz problemi varsa anne rezene içip bebeğini emzirebilir
EfraimYekta SEDANURRRR Valla ben gaz için verilir diye biliyorum ama kimi doktor ver diyor kimisi verme diyor şimdi versem bı çay kaşığı bişi olacak diye de korkuyorum 😅
kenankaan EfraimYekta bı tarz şeyleri yenidoğan bebeğe vermeyin, internetten de okuyabilirsiniz, gaz veya uyku problemleri için başka alternatifler var, hemen rezene anasona sarılıyor anneler, biz epilepside neler yaşıyoruz sizler yaşamazsınız inşallah
umay2111 EfraimYekta ben verdim kizim suan 5aylik hal ara ara veriyorum bir zararini gormedik sizin tercihiniz verip vermemek verirsenizde cok vermeyin bir iki cay kasigi yetrli olcaktir
Yamac18 EfraimYekta bi doktordan rezenenin gen hasarına yol açtığını okumuştum .hiç vermedim kendim içmeyi de bıraktım