Denizozeer 8 kasımda doğum yaptım ne zamana kadar bebeği 2-3 saatte bir uyandırmak lazım? anne sütü veriyorum ama yetersiz gibi geliyo mamada veriyorum sütüm ilerleyen zamanlarda artar mı ?
susunbebekuyuyo Denizozeer emzirdikçe artar mamayı doktorunuz mu önerdi ? 35 günlük olana kadar 2 saate bir emzirdim sonra ne zaman uyanırsa zaten 2,5 -3 saate uyanıyor kendisi
IceLady Denizozeer yetersiz olduğunu nerden anladınız kilomu almıyor. Ne kdr cok emerse süt okdr cogalır
Merveensarelisa Denizozeer zamanla çoğalır canım sütün bol su iç rezene çayı humana çayı tahin helvası dere otu ye ılık suyla masaj yap emzirdikten sonra sütünü sağıp takviye yap çok mama verme en son onu ver kaka çiş yapmıyorsa her annenin sütü bebeğine yeter stres de yapma
Angel00 Denizozeer 5 kasımda doğum yaptım benim bebeğim kendi kendine uyanıyor 3 saati geçmez aç durması ben hiç uyandırmadım sarılığımız var bizimde sadece anne sütü içiyoruz biz
Gulgcck Angel00 aynı gün doğum yapmışız 🙂 Şey sorcam sarılık için ne kadar sıklıkla emziriyosunuz, benim yapmadığım şey kalmadı, anne sütü sarılığı var sanırım, çaresiz kaldım artık 😔
Denizozeer Gulgcck. Anne sütü sarılığı sütten gelen birşey sizin elinizde olan birşey değil o yüzden canınızı sıkmayım hiç bol bol emzirin 🙂🙂
Hemsiiireeehuhuu Gulgcck Sarılık varsa 1 saatte bir yada yarım saatte bir besleyin sarılığı geçene kadar . Sonrasında da kendisi acıktığında beslersiniz😊
Hemsiiireeehuhuu Denizozeer Boşuna mama verme bence bebek emdikçe sütün artacak zaten . Bebek doyacağı kadar sütünü içer fazla fazla besleyip ileride obezite riski yüksek bebekler yetiştiriyoruz farkında olmadan 😔 Lütfen doktorunuz önermediği müddetçe kafanıza göre mama vermeyin 🌸
Gulgcck Denizozeer teşekkür ederim, 2 saate 1, bazen sık acıkıyor o zaman da emziriyorum, geçer inşallah bi an önce 😔
Hemsiiireeehuhuu Denizozeer İlk 15 gün 😊 ben 40 güne kadar yaptım çok pişmanım şimdi 2 aylık gece uykusuna uyuduğunda 2-3 saate bir uyanıyor oysa 6 saate kadar da beslenmeden uyuyabilir alışkanlık olduğu için uyanıyor işte 😔 Sen de 15 gün hadi içine sinmedi 20 gün 2 saate bir besle sonrasında kendisi ne zaman acıkırsa o zaman uyansın uykusu bölünmesin benim tavsiyem böyle 🌸👍🏻
Aaa1234 Hemsiiireeehuhuu Benim bebeğim 2 aylık kontrole gittiğimizde sordum 4 saati çok geçirme uyanmıyorsa dedi 🥺
Gulgcck Hemsiiireeehuhuu 2 saate 1 emziriyorum, o zaman sizin dediğiniz gibi yapayım teşekkür ederim 🙂
SEDANURRRR Denizozeer 1 ayı doluncaya kadar 2 saatte bir uyandırıyodum şuan 37 günlük 2,5 saat geçince kendi uyanıyor acıktığı için
MomyNurse Denizozeer Şu sütüm yetersiz geliyor cümlesi alışkanlık olmuş gerçekten yapmayın bunu kendinize
Sehertosunn Denizozeer 40 ı çıkana kadar 2 3 saatte bir emzirmiştim. Ayrıca doymadigina nerden karar verdin. Cok güzel kilo almis çişli bez çıkarıyorsa mutluysa huzurluysa neden mamya yöneliyorsun hemen? Mis gibi anne sütü içsin bir sorun yoksa.
Hemsiiireeehuhuu Aaa1234 benim Dr 1ayını tamamlayıp 2.aydan gün alınca en fazla 4-5 saat ama 2 ayını tamamlayıp 3.aydan gün alınca artık 6-7 saate kadar uyandırmayabilirsin dedi ☺️ Instagram’da takip ettiğim doktorlar da aynı saatleri vermişti 🌸 Tabiiki siz kendi Dr dediğine göre hareket edin sonuçta bebeğinizin ihtiyaçlarını sizden sonra en iyi bilecek olan o dur 😊🐣