Oykumnazpak Merhaba anneler 2 ay 22 günlük bebeğim var boy 65 cm kilo 8 sizce çok mu iri doktor saglıklı diyor ama kızım sanki 5 aylık gibi görünüyor
Mevaaaa Oykumnazpak maşallah ama anne sütü obez yapmıyor zaten mama olsa neyse hem her çocuğun gelişimi aynı değildir kimi bebek daha minyon kimisi iridir
Oykumnazpak Ayxanimm19 yok zaten soranlara hep 1 ay fazla söylüyorum🤗 4kilo 40 gr dogdu boyu da 52. Cm
Oykumnazpak Mevaaaa hamileyken de doktorum hep iri bi bebek diyodu ama ne biliyim böyle bakıyorum fazla iri gibi
Ejderhahavva Oykumnazpak masallah zaten masallah iyi bir kiloda doğmuş normaldir sürünmeye başladığı zaman hareketlendigi zaman kiloları azalıyor sağlıklı günler dilerim
Duce28 Oykumnazpak oy Masallah 2.5 ayda kilosunun 2 katina cikmis Bence bunu pek dillendirmeyin kem goz dolu 🌸
Yagizmomms Kilolu doğmuş zaten canm normal. Maşallah söyleme herkese 🤭 benim oglumda 6 aylık ama gören 8,9 sanıyor. Bende bsey demiyorum öyle diyorum 😂
Ahsen89 Yagizmomms canım benim kızım 5 buçuk aylık 6 kilo boyu 62 cm ben ne yapayım bide bana denilen lafları bilsen yenimi dogdu kırkınız çıktımı bunun gibi bi sürü laf
Aysglarslan Benim oğlum da 3 aylık kilosu 7 boyu 65 vücudu iyi ama yüzü zayıf görünüyor öyle tombul yanakları yok her gören hiç büyümemiş diyo ve ben yıkılıyorum ne hissettiğimi bilmeden çat söylüyorlar :( kilosu ayına göre iyi ama yanak yok işte napym :(
Oykumnazpak Aysglarslan bence gayet iyi hatta 3 aylık bebeğin olabiliceği en iyi kilo ve boyda arastırıyorum çünkü sürekli 🙈
AzraSare Aysglarslan canım benim de kızım öyle her gören aaa ne kadar zayıf diyor Doğusundan beri minicik kafası var şuan 34 aylık hala öyle aslında kilosu hep ortalamaya göre iyi gitti boyu da hep öndeydi . Oğlumda kafası büyük herkes kilolu sanıyor onunda normal boyu kilosu yanakları var diye kilolu sanıyorlar 😁
utkununannesi_ Aysglarslan benim oğlumda aynı 3 aylık 7 kilo 65 cm ve yanakları tombik değil 😊 boyu maşallah uzun önemli olanda bu hem kilosu yerinde ama zayıf görünümlü bence hiç üzülme bende bakıyodum başkalarının çocukları maşallah tombik tombik benim oğlum zayıf diye üzülüyodum ama çok şükür sağlığı yerinde varsın zayıf görünsünler 😊
EmMery Doktorunuz iyi demis zaten buraya neden yaziyorsunuzki maşallah çok kilolu tombik bebek aferin size dememizimi bekliyosunuz
Oykumnazpak EmMery EmMery yok amacım aferin veya maşallah almak değil benim bebeğim gibi kilosu olan birileri varsa onların da bilgilerini almak istiyorum sonucta kimse kimseye zorla yorum yaptırmıyo yapmak zorunda değilsin yani niye ihtiyac duydun anlamadm 😁
Neessee Oykumnazpak maşallah canım anladığım kadarıyla iri doğmuş ve o şekildede devam ediyor. Ne güzel işte yürümeye başladığında gider o kilosu dert etme 🤗
Oykumnazpak Gulzar evet bunları merak ediyorum cok tesekkür ederim bu sekilde olup da belki sorunu cıkan vardır sonucta tecrübeli insanlardan bilgi almak iyidir
EmMery Oykumnazpak benim bebeğimde kilolu ne yapım yani kilolu bebekleri öğrenince elinize ne geçecek altan altan övülmek istiyorsunuz açık belli bu yazdgnla guya benim bebegm zayf kskandm falan zannettin galiba doktor sorun yok dediyse kiyaslamk neden