Gulgulcem FHKK 3 gün içinde çözdü kızımın sıkıntısını şimdi çok şükür rahatız kesinlikle denemelisiniz
YelizNis FHKK bizimki ondan ama ne yaparsam yapayim iciremiyorum. Herseyi denedim ama Yok suya alışmadi içmek istemiyor
Metehan123 Valla benim oglum daha cok ufak sizinkinden ama ben kabiz olunca yulaf haslayip yediriyorum icine de hurma ya da kuru kayisi ekliyorum rahat yapiyo yulaf kesinlikle verin kefir de ise yariyo
FHKK nursocum alışkanlık olmasında mecbura kalınca yapılıyor canım. Hastaneye bile götürsek direk lavman yapıyorlar zaten
Bryumakmutluluk FHKK brokoli çorbası ve ıspanak hemen söktürüyor canım bende aynı durumdaydım kızıma brokoli çorbası yedirdim akşam ishal oldu
FHKK Bryumakmutluluk ıspanak yemeğini yer brokoli hiç denemedim aklımda bulunsun teşekkür ederim canım
nursocum FHKK bişey sorcam ya siz yada hastanede yapanlar o çubuğun tamamını mı içeriye gönderiyor öyle olmayınca çıkıyor çünkü ilaç
FHKK nursocum canım 3 5 günlük bebekti gaz sancısı kaka yapamama sorunu vardı doktor yaptı görmedim inan. Geçen günde evde kendim yaptım başarılı sonuç aldım, çubuğu tamamen sokmadım. Bugün de yaptım lavman ama yapmadı kakasını anlamıyorum fayda nasıl etmez ? Bi kaç zamandır iştahsız zorla yemek yiyiyor diş mi çıkıyor acaba ona bağlıyorum kaka yapamayınca çok huylu oluyor ama çişim çişim diye ağlıyor 😓😓😓
Asafemir06 FHKK kesinlikle enterogermina kıdss kullanin biz çok doktorlara gittik bu çaremiz oldu birde dulcosoft diye bir şurup verdi Dr 2 ay çektik deneyin isterseniz
Elif_emir FHKK ben herşeyi denedim fitilinden tut , kimyonuna , kimyondan tut zeytinyağina , ondan tut kayısısina hiçbir şey fayda etmedi avakado ve muz fayda etti 😁
Elif_emir FHKK Kabızlık için şurup bile aldık olmadı fayda etmedi dediğim gibi avakado ve muz deneyin 🥰