Mucizemsin21 Kızlar 1 hafta sonra 4 aylık olcak inşALLAH oğlum grip oldu bugün arada öksürüyo burnu tıkanıyor ama akmıyor gözü sulanıyor akıyor 🥺 doktora götürcem pazartesi de pazartesiye kadar napabilirim acaba
Baby_Mila Mucizemsin21 alerjik nezle galiba bebiş küçük herhangi birşey veremezsiniz doğal olarak ama burnunu serum fizyolojik ile temizleyin ev tozlu olmasın yattığı odayı temiz tutun toz alın hergün birde evi havalandırın pazartesi doktora götürün dediğiniz gibi
Alyaprenses Mucizemsin21 dediğiniz belirtileri bebeğim iki aylıkken yaşadık sürekli gözlerinden yaş geliyordu burnunu temizlesem de hırıltılıydı doktor nezle dedi ve ilaç vermiyoruz kendi atlatacak dedi bol bol emzir demişti öyle de yaptım burnu için okaliptüs yağı aldım onu tek damla olarak damlattım kıyafetine çok rahatlattı nefesi açıldı birkaç gün içinde kendiliğinden geçti ekstra bir şey yapmadım
Mucizemsin21 Mucizemsin21 bilgisi olan yok mu normal mi göz sulanması acaba 🥺 bide burnu hışır hışır ediyor temizlediğim halde sürekli
Mucizemsin21 2lokummannesiii dediğinize baktım ama olması için en az iki mevsim geçmesi lazımmış bebekler de yani 2 yaşında olmalı diyo bilemedim canım benim gribim annemin gribide öyle gözlerimiz akar hep acaba genetik olabilr mi ki😏
Mucizemsin21 Baby_Mila havalandırma yapıyorum günlük canım tozda alıyorum bugün başladı bu daha öncesinde yoktu geçmez mi acaba normal grip gibi değilmi 🥺
Baby_Mila Mucizemsin21 benim kızımda 27 aylık alerjik canım dediğin gibi gözünden yaş geliyor burnu bi akıyor bi tıkalı geniz akıntısı var ben alerji şurubu verdim 3 gün burun akıntısı gözünün sulanması geçti ama genzinde akıntı kaldı artık doktor şart oldu bizede sen bebişin ateşini kontrol et belki alerjikte olmayabilir ama her neyse geçmiyor