Ebruli101 İyi akşamlar bb krem olarak hangisini kullanıyosunuz fondöten kullanmayı bırakmak istiyorum hem doğal görüntü verip hemde güzel kapatan önerilerinizi bekliyorum 🌸
ayseadem Ebruli101 kardeşim Watsons dan pure beauty almış ten rengi uymadığı için bana verdi çok güzel bitince tekrar alırım yani birde note markasının kullanıyorum o da güzel 🤗
Ebruli101 ayseadem bu ara baya tutuluyor bu markanın ürünleri fiyatları da uygun sanırım bende note fondöten kullanıyorum normalde ama daha günlük için bb krem almayı düşünüyorum Flormar kullanmıştım bir ara farklı deneyeyim dedim 😁
Erayalpp Gmze1998 indirim deydi 39 tl ama şuan 60 diye biliyorum trend yoldan bakabilirsiniz şiddetle tavsiye ederim
kuzey-21 Ebruli101 Selin ciğerci çıkartmış birtane çok güzel. Krem ama fondöten gibi senin ten rengin neyse onu alıyor ablam almış kullanıyor çok memnun bende birkere sürdüm mükemmel birşey gerçekten
Yengecanne_ Garnier kullanıyorum bazen ama uzun tüp olandan ve açık ton. kesinlikle kısasını almayın çok kötü
Uzayiko Ebruli101 watsons’un kendi markası olan pure beaty var pembe olan cc’si çok iyi tavsiye ederim