Eymen190218 Merhaba kızlar.oğlum 7 aylık bu zamana kadar hep primanın ıslak mendilini kullanıyorduk bulamadığım için sleppy almıştım ondan mı bilmiyorum ilk defa bu kadar pişik oldu yazık poposu çok kötü durumda denemediğim kalmadı sürekli havalandırıyorum travazol krem bepanthol sudocrem hepsini denedim var mı başka Öneriniz çok huysuz sürekli ağlıyor 😣
Domino Canım ıslak mendillerini hep yıka öyle kullan hangi marka olursa olsun. Bir de ek gıdaya geçmişsen bebeğinin pisik olma olasılığı biraz daha yüksek. Hep yıka ve kuru tut kaka yapınca hemen değiştir. Hametan diye bi krem var bende onu kullanıyorum çok iyi geliyor. Ertesi günü pisik falan kalmıyor. Bide ıslak mendillerini tıkladığım için hafif pisik oluyor ondan da cabuk iyileşiyor. 🤗 ınsallah iyileşir bebeginn😙
Domino Eymen190218 ınsallah iyi gelir bebeğine canım. Islak mendillerini hep yıka mutlaka. Hangi marka olursa olsun. Inan çok ise yarar 😸👌👍
theQueen Eymen190218 İnşallah faydalı olurda miniğin canı yanmaz 😇 bizde işe yarıyor hemen sizede yarasın inşallah 🙏🏻
Ceylaasya Belki sacma gelecek ki bende ilk duydugumda yok artik demistim😂 ama cayim demini pamuga sür poposuna sür hatta damlat.. kuruyuncada bezle. Ben denedim be ise yaradi kizim daha 39 günlükdü
Salih0544 Sadece e bebekte bulunan penaten pişik kremi der susarım. Kendime bile kullanıyorum bir kaç saate geçiriyor