SosyalAnne 21 aylık kızıma balık yağı kullanmaya başlamalı mıyım yoksa başlamamalımıyım bilemedim siz kullanıyor musunuz faydasını görüyor musunuz önerir misiniz ?
Laden SosyalAnne easyfishoil kullanıyorum çok uzun süredir. Kullanmadığımda zaten olmayan iştahı tamamen yok oluyor🌺
whatsupmom SosyalAnne Möllers kullanıyorum ve iştah konusunda faydasını az da olsa gördüm. Asla yemek yemeyen oğlum en azından 3 öğün az az da olsa yiyor.
Elifinannesiii-11 SosyalAnne moller kullanıyorum yarın ölçek. 15 aylık iki dişi var. Doktorumuz da diş çıkarmasını hızlandırsın diye kullanın demişti
SosyalAnne Anladım çok teşekkür ederim bende bir dojtora danışayım öyle başlamam gerekirse başlayayım artık balık yemekte lüx gibi oldu da Baby_Mila Maviskizimm Mircet Tosbiginannesiii
Mircet SosyalAnne 1 yaşından beri kullanıyorum eğer haftada üç kez balık tüketiyorsa ve porsiyonlar yetişkin boyutundaysa gerek yok demişti doktorum😂 benim kızım tabi ki hiiiiç yemediği için haftada bir sadece 10 tane hamsi yiyor o kadar😂