nneslihan Herkese merhaba, dün muzaffer bebeği burda tanıdım. Annesi dün hayatına son vermişti. Dün geceden beri aklımdan, yüreğimden çıkmıyor.. ben kendi hesabımdan gereken yardımı yaptım, eşimin dükkanı için kumbara talebinde bulundum fakat vicdanım hala rahat değil. Başka ne yapabilirim diye düşündüğümden sizlerinde desteğine ihtiyacımız var. Peluş oyuncaklar ve unicornlu süs yastığı tertemizdir. Peluş kedi düğmesine basıldığında miyavlıyor. fisher price numaralı kapların çatlağı yoktur (topu eksik) hepsi 150 lira. Satılır ise dekontu burada paylaşacağım
Narin9 nneslihan öncelikle güzel kalbinden öpüyorum 🌸👏konu tam olarak ne, ne için hayatına son vermiş. Burdan biri mi?
nneslihan Narin9 inan ne için olduğunu anlamak çok zor. Nasıl bir psikolojideydi kim bilir. Hayır burdan değildi, ben dün paylaşılan bir post vardı ordan görmüştüm
aslansmomm Narin9 daha önce bir evladını Sma tip 1 hastalığından dolayı kaybetmiş bir anne, bir daha çocuğu oluyor ve bebekken yine Sma tip 1 hastası olduğu anlaşılıyor. Maalesef durumuda gittikçe kötüleşiyor annesi yine başıma aynı şeyler gelirse kaldıramam diyip intihar ediyor😔 Çok zor gördüğümden beri diyecek hiçbir söz bulamıyorum😭