Haticemiray Hanımlar emziriyorum soğuk su içmek bebeği üşütür mü bana saçma geliyor eşim ve ailesinin düşüncesi bu suyun soğukluğu sütü etkiler mi yani araştırdım ama farklı yorumlar var sizin düşünceleriniz nedir?
Deletedmom0028 Haticemiray soguk içersen bebege gaz yapar bu malesef bazi annlere sacna geliyor gazli bebegim diyolar ama içtigine dikkat edeceksin bebek usumez hasta olmaz ama soguk cok gaz yapar dr bile diyor zamaninda annemede demis dr
Haticemiray Ugggg bazen soğuk limonata falan içiyorum ama bilemedim ki gazı olduğu için anlamadım bir şey
Ugggg Haticemiray soğuk içince senin karnın agrimiyomu dolaptan çıkarım biraz oda sıcaklığında beklet öyle iç bu sicakalrdada soğuk bişey içmemek çok zor dün akşam başladı klimayı açmaya
Ugggg Haticemiray heheh ozaman en azindan oda sıcaklığında biraz beklet iç bende dün biraz soğuk su içtim bugün yutkunurken boğazım aciyo
Ugggg Haticemiray benimki emmiyo artık sutumde yok sanırım emmedigi halde bı akma falan olmuyo göğsümde nolcak böyle bilmiyorum
Haticemiray Ugggg süt sağma pompası varsa sağ yoksa elinle masaj yaparak uyar bol bol su iç inşallah artar sütün pes etme anne sütünden faydalısı yok
Busss Süt üşümez canım onun hiç bir bilimsel açıklaması yok. İstediğini ye iç ben öyle yapıyorum hiç de bir sorun yok
Ugggg Haticemiray şuan 4 ay 30 gunluk bibucuk aylikti çok uayniyodu memede agliyodu sahip biberonla vereyim dedim sagdim nerdeyse hiç süt gelmedi açlıktan agliyomus zaten o süreçten sonra biberonla verdim hiç emmez oldu
Haticemiray Ugggg biberona alışınca kolayına gelmiş keşke şırıngayla deneseydin hayırlısı olsun öyle de büyür böyle de farketmez
Ugggg Haticemiray şırınga ilk doğduğunda süt gelmemişti denedim ama ozaman 30 ml anca iciyodu şimdi 90 ml mamayı siringayla kaşıkla vermem çok zor puskurtuyo boğazını aliyo en azinda 6 ay çıkasiya emzeydi ama hemen birakti