Bernur_GT Kızlar 5 aylık bebeğim var kafası çok sıcak yanaklarına falan dokunuyorum sıcak değil ateşi yok ama kafası sıcak oluyor neden acaba??
aysecikaysima Bernur_GT benimde bebeğim kiz benimkide öyle neden acaba bilgisi olan varmi bekleyim surda 😀
bebisimbenm Bernur_GT oglum da oyleydi o zamanalrda doktorumz vucut sıcaklığını kafadan atıyorlar demisti
Oozzee Çok sıcaklardan oluyor. Benim oğlum da 5 aylık, kafası yanıyor resmen.. Üstünü inceltiyorum, elimi ıslatıp kafasını nemlendiriyorum, kendine geliyor çocuk😀
Yunel Benim bebeğimde 5.5 aylık erkek başı ateş gibi dişleri çıkıcak o yüzden dişlerinin ateşi başlarına vuruyor huzursuzlukları var mı benim bebeğim arada huzursuz oluyor dişleri kaşındığı çok belli ısırmaları çok kuvvetli bu yüzden onu rahatlatsın diye eşim diş içün jel aldı onu sürüyorum arkasındanda bir tozu var onuda döktüm mü yüzünde gülücükler açıyor ateşte bir nebze azalıyor
Seydanur2355 Yunel jelin ismi nedir ve tozu benimde 5 aylik bebegim erkek .. basi cok sicak atesi var gbi surekli parmaklri agzinda salyada akio
Bernur_GT Yunel hadi ya dişleri çıkacak diye mi öle oluyor dişleri çok kaşınıyor zaten belli kolay çıkarırlar inşallah
Neessee teachersrn hadi ya benim oğlumda 4,5 aylık kafası yanıyo resmen yanakları öyle değil ama başı ateş gibi dişimi çıkacak şimdi 🤔 erken değilmi 6 aylıkken çıkar diye biliyorum
teachersrn Neessee bebekten bebeğe değişir 6.aydan önce ya da sonra çıkarabilirler 3 aylıkken çıkaran duydum evet erken ama olabiliyor
kubraer 2.aydan beri kizimin basi oyle doktora sordum ben vucudu normalse tek basina bi anlami yok dediler. Kizimin 3 aylik hala kafasi sicacik