Se26es Erkek bebislerinizin sacini kestirdiniz mi ? Oglum 6 aylik oldu saclari seyrelmeye basladi 😂 kestirmeli miyim acaba
denizzzz95 Se26es biz 16 günlük falandı sanırım traş ettik oğlumun saçını 😂🥰kapkara bi bebekti saçları dahil heryeri kıllı doğdu😂kestikten sonra sapsarı bişi oldu şimdi sarı saçları çıktı 😂
birfincantuzruhu Se26es haftaya 1 yaşına girecek kestirmeye kıyamıyordum ama çok dağınık uzuyordu. Dün toplattirdim. Kesilenleri de aldım 🙈
Deletedmom_26 Se26es Yaşında makas kesimi yaptırdık toplandı öyle sonra yine uzadı 3 numaraya kestirmistim 😉
Hilaldgsn Se26es ben yedi aylıkken kestirdim hem dökülmesi durdu hemde daha güzel gür çıkmaya başladı saçları ☺️
Se26es denizzzz95 ahah cok iyi 😂😂 biz beyaz tenliyiz de ilk dogdugunda dokulcek dediler daha yeni dokulmeye basladi kıyamıyorum simdi de 😂
Toprak_2019 Se26es benim büyük oğlumun hiç saci yoktu bebekken sürekli keserdik gurlessin diye şuan 15 yaşında maşallah orman gibi saçı var küçüğüm de 24 aylık iki üç seferde onu tras ettik ama hala aynı gür değil fazla
Toprak_2019 Se26es bence genetik çünkü kızımın saclarida çok azdı şuan 11 yaşında hala az😁😁işin garibi onuda sıfıra vurdurmistum
Hilaldgsn Se26es ben kıydım valla 😂😂 ama kesmeden önce kızımdan da oğlumdan da saçlarından bi tutam evde kesip de sakladım ☺️
Se26es Hilaldgsn babasi gotureyim kestireyim diyor her hafta da 😂 bi gun dalginligima gelip kacirip kestirip gelecek zaten bu gidisle 😂😂
Hilaldgsn Se26es eninde sonunda kesilecek bari çocuk duruyorken kestirin de saçları hepsi bir ve de daha güçlü çıksın ☺️
Se26es Toprak_2019 benim oglan yandi o zaman 😂😂 benimde cok az saclarim babasinin da kazisam da olacagi yok bu isin 😂