mthnflzr Arkadaşlar merhaba; 2 aylık bebeğime bugün hemangiol kullanmaya başladık. Aranızda kullanan var mı?
arntk22 mthnflzr merhaba oncelikle çok geçmiş olsun hala hemangiol kullanıyor musunuz muhtemelen bizde başlayacağız lekeler nasıl suanda ve yan etkiler oldu mu acaba insan çok korkuyor
ALD mthnflzr bize yatıs dediler aradtırdım baya yatıs olmasına gerek yokmus baska hastaneye gecis yaptık evde kullanıyoruz huysuzluk yapıyor mu sizde
mthnflzr ALD valla bizim doğum lekesi gibiydi, kıpkırmızı şiş vs değildi. erken tanı olduğundan baya işe yaradı kayboldu gibi bir şey. Henüz 1,5 aydır kullanıyoruz büyük ihtimalle bir ay sonra bırakırız gibi duruyor hiçbir şey kalmadı neredeyse
ALD mthnflzr bize dogum lekesi dedikleri için biz de anlayamadık baya ilerledi bide ilac raporunu hangi doktor yazdı kardiyolojiye gönderdiler ben yazmıyorım dedi
mthnflzr ALD önce çocuk hematolojisine gittik, tedaviye başlayacağız ama çocuk kardiyolojisinin onay vermesi gerekiyor dedi. Kardiyoloji onayından sonra tekrar hematolojiye gittik ve doktorumuz rapor çıkarttı
arntk22 mthnflzr mthnflzr ALD merhaba oncelikle çok geçmiş olsun hala hemangiol kullanıyor musunuz muhtemelen bizde başlayacağız lekeler nasıl suanda ve yan etkiler oldu mu acaba insan çok korkuyor
ALD mthnflzr teşekkür ederim hematoloji için peki cocuk doktorunun kayıtmı acması lazım randevu almak adına
mthnflzr ALD biz özel hastaneye gittik, medical park hastanesine … devlet hastanesinde önce çocuk doktoruna gidilmesi gerekiyor diye biliyorum hematolojiden direkt randevu vermiyorlar
mthnflzr arntk22 merhaba evet hala kullanıyoruz, fakat şurup buhar tedavisi verildiği zamanlarda kullanılmıyor yasak. Oğlum bronşit oldu 2 kez o zamanlarda 1-2 hafta ara vermek zorunda kaldık. Kullandığımız zamanlarda leke beyazlıyor ara verince geri kırmızılaşıyor malesef :(