Etipuff_Suratt_Bebikk Kızlar sizler bebislerinize uyku eğitimi verdiniz mi ? Nelere dikkat ettiniz ? Nasıl yaptiniz ? 5 aylık tan selamlar .. 🌼✨ hadi yoruma ✍️
pilavustutavuk Etipuff_Suratt_Bebikk verdim cok şükür. Öncelikle ayina uygun uyku duzeni kuruyorsunuz. O aydaki bebek 3 uyku yapar. Uyku araliklarina göre saatleri duzenledikten sonra 1-2 hafta sürer. Uyku rutinlerini mutlaka ekleyin.
Etipuff_Suratt_Bebikk pilavustutavuk bugun biraz denemelere basladik baya yorucu bir surec olical bizim icin
pilavustutavuk Etipuff_Suratt_Bebikk kızım şuan 11 aylık. Haziran ayindan beri saatlerini hep yazarim. Size kızım 5.5 aylıkken uyuttugum saat duzeni atıyorum. Kendinize duzenleyebilirsiniz. 06.06.2021(5.5 AYLİK ) 06:45 uyandi 08:49 1.uyku 10:00 uyandi 12:36 2.uyku 14:03 uyandı. 15:45 3.uyku 16′30 uyandı 19:30 gece uykusu
Etipuff_Suratt_Bebikk pilavustutavuk ya benim kiz cok uyumuyo ki en fazla yarim saat uyuyo uykusunu almadigi icin tekrar tekrar yatiriyorm iyi bir uyku için ne yapmam lazim
pilavustutavuk Etipuff_Suratt_Bebikk mutlaka kısa gündüz uykularını uzatmalisiniz. 30 dk uyudu ise asla almayin. 45 dk uğraşın gerekirse. 1 saatten fazla uğraşıp uyumadiysa birakin.