Ddddddd01 Masalbursa benim oğlumda 2 yaşında göğsü burnu her tarafı balgam dolmuştu ne ilaç ne buhar hiç bi işe yaramadı bi ara kusma salgınına yakalandı bütün balgamini kusarak attı valla şimdi içi tertemiz oldu vardır herseyde bi hayır demek ki
rua_da_senhora_das_verdades Masalbursa ayaklarına zeytinyağlı sarımsak sürüyorum..ya kaka yaptırıyor balgamlı ya da kusturuyor. Bizde genelde kaka yaptırıyor. Sabahtan beri kakayla balgam atıyor. Tavsiye ederim
Masalbursa Ddddddd01 evet kussa rahatlıcak 1 kere kustu rahatladı ama kaç gündür yok küsmüyor😣 rsv virüsü bulaşmış antibiyotik de kullanıyoruz ama geçmiyor
sutlucikolata Ddddddd01 bizim doktorumuz hic bi sey vermedi cocugum catliyor balgamdan ne yapmam lzim bu durumda icim aciyor valla
mihrosum Masalbursa evet canım. Postları oku istersen genız akıntısı balgam drlar alerji ilacı veriyor sadece o etkili oluyor. Aynı durumu yasadım bana antibiyotik bile fayda etmedi surup ıctım bendd
Ddddddd01 sutlucikolata bize antibiyotik buhar alerji şurubu verdi burnunu temizledim sprey verdi sıktım ama hiç fayda etmedi baya baya balgami vardı 1 aydır hiç geçmedi ama dediğim gibi kustu öyle geçti sadece