Reyna 3 gündür başım çatlıyor ağrıdan benim gibi olan var mı? annem ay tutulmasından diyor hastaneye gitmeli miyim
Toprak_2019 Reyna evet canım corona olabilirmisin bende iki gün kesintisiz ağrı çektim ama hiç kesilmedi ilaç fayda etmedi meğer koronaymisim
Sakura-chan Reyna bol bol su iç. Uzun süren baş ağrısı susuzluktan kaynaklıdır genellikle. Sen şimdi diyeceksin ki içiyorum . Ama bazen az geliyor
Yarim_Kilo_Kiyma Reyna Kesinlikle sizin gibiyim. Son 3-4 gündür bir halsizlik ve baş ağrısı dolunaya bağlıyorum bende
Ssssraa Muhtemel tutulmadan. Çok nadir başı ağrıyan bir insanım, 3 gündür akşam üstü başlıyor ve gözlerimi açtırmıyor. Çevremde ki bir çok insan da aynı şekilde. Özellikle boyun, ense, boğaz ağrıları rövanşta bu tutulmada.
Deletedmom4444 Reyna Agri tam olarak nerede .Gecenlerde benimde oldu cok fena oldum saglikocağı sinüzit olmussun dedi.Antibiyotik ictim oyle kendime geldim.
Enda1204 Reyna Ayyy ben 3 gündür fena halde en son bu gece ağlayarak uyandım hastaneye gittim kan tahlili ve beyin temegrofi çekildi sonuç doktor hiç birşeyin yok üşûtmş olabilirsin dedi 😏