FNur123 19 aylık oğlum her şeye bagiriyor. Ağlamiyor bagiriyor sadece. Görmezden geliyorum hala bağırmaya devam ediyor. Dikkatini başka bir şeyle dağıtmaya çalışıyorum bakmıyor. Sakince konuşmaya çalışıyorum dİnlemiyir. Gözünü kapatıp bağırıyor. Çok bunaldım artık. Öneri lutfennn….
Prensesannesi38 FNur123 bizde de yeni çıktı bu huy 17 aylık kızım var yeni yeni bağırıyor bişeyleri isterken falan önceden yapmıyordu bende üstüne düşmemeye çalışıyorum ama neden yapıyor bir fikrim yok
yokbecanim FNur123 3 yaşında kızım suyu isterken bile bağırıp ağlıyor 🤦🏽♀️Varsa önerisi olan yazsa keşke
Caglarass FNur123 Bende onunla beraber bağırıyorum aynı şekilde 😂 Kim kimi bastırırsa artık. Onuda oyuna çeviriyorum mecburen 😅
2oglananasi FNur123 en zor gecen donem 18 ay 36 ay arasi donem illa bagiracak aglayacak bir sey buluyorlar sakin kalip olacak seye izin vermek hic olmayacak seye aglamasina musade edip baska yere yonlendirmek hemen gelmeyecektir tabi
Liona Bağırdığında ilgilenmeyin başka şeylere odaklanın. Baktınız sizle zıtlaşıyor bağırmadan başka odaya geçin orda bi sakinleşin . Sonra tekrar konuşmayı deneyin. Seni anlamıyorum bağırdığın için de. Belki ilgi, oyun istiyordur çocuk
FNur123 Liona Onu da denedim malesef işe yaramadı. Biraz sakinlesmesini bekledim. Tekrar yanına gittim sakinlesince gel oyun oynayalım dedim. Yarım saat boyunca aralıksız bağırdı .
akrep07 1 yaşında benim kızım da, o da yapıyor dikkatimizi çekmek için Ya da bir şeyi istediğinde. Yapma yapma diye diye dilimizde tüy bitti.