Mirayfiliz Kızlar eminevim ya da fuzulev gibi yerlerden ev alan var mıı? Bu devirde kredi ile ev almak imkansız,bu şirketleri araştırıyorum sormak istedim 🌼
Aysenur-Goktug Mirayfiliz eminevime girdik bin pişmanım 30 bin küsür zaten organizasyon parasi adı altında sizden aliyolar birde biz 350 bine girdik iki yil olcak piyasada 350 bine ev kalmadı yani demem o ki orda ki para birikene kadar o paraya ev kalmıyor sonra dedik kura sistemine dönelim belki çıkar oda çıkmıyor bence bulaşmayın derim çıkmak istedik nerdeyse paranın yarisininda üstüne oyle konuyolar ne cikabildik ne ev alabildik kaldık oyle
Nefeshiramm Mirayfiliz biz canım evde aldık arabada yani biz dediğim babam aynı zamanda teyzem de ev aldı dayım da ev aldı hala oğlu araba aldı. Bunlar fuzul ev kanımda emine imde ev aldı bide görümcem emine imden ev aldı
Balkupum2505 Mirayfiliz eşimin amcası evinevime her ay belirli bir miktar para yatiriyolar ben sacma buluyorum o para orda birikene kdr evler dahada pahalaniyo ayrica niye orda biriksin bankada biriktiririm daha guvenilir. Ki cayma gibi bi durumda biriken paranin yarisini evinevim aliyormus
Mirayfiliz Aysenur-Goktug ya yeni bir kampanya çıkarmışlar 6 ayda ev teslim vs merak etmiştim,çok üzüldüm sizin adınıza umarım bir an önce ev sahibi olursunuz🙏 o kadar çok ev aldım memnunum,şimdi araba alacağım yorumları gördüm ki gerçekliğini merak ettim
Nefeshiramm Aysenur-Goktug burda biraz şans giriyor devreye kaynım emine imde ilk kurada çıktı görümcem de sizin gibi oldu para elinde patladı çünkü evler çok yükseldi
Sgma Mirayfiliz bizde çok şaşırmıştık 🤩 şirket hakkında bir endişeniz olmasın güvenilir bir şirket. Hangi ilde oturuyorsunuz