annemmm2021 Kızlar 4.5 aylık bebeğim sütüm çok azaldı napcqm bilmiyorum bebek agliyo açlıktan galiba diyetisyen eşliğinde süt artırıcı diyet yapıyorum faydası olmadı 😪
Prensesbella annemmm2021 hiç uğraşmayın dersen yiyecek le ben bir fayda görmedim ama çok gören var istersen solgar brewear yeast b12 bu dene ve banada dua et benimde sütüm çoğalsı ncanim
cansuakyz annemmm2021 sütünle alakalı değil atak haftasından dolayı bizde öyleydik ne meme ne mama almak istiyordu oynadık dikkat dağıttık sonra aldı biraz daha sabır geçecek sütün her şeye yeter
Elifff88 arzuublm arzuublm günde 3 kere 8 saatte bir yani bir bardak suya 20 damla damlatıp içiyorum . Sadece bu kadar ve bol bol su içiyorum. 3 litre içiyorum. Yapın çok faydasını göreceksiniz
defneninannesiiiii Canım bol bol su iç bebeğin uyudukça sende dinlen ve bol bol emzir gelmese bile ılık duş al gün içinde hafifçe masaj yapabilirsin göğüslerine
annemmm2021 defneninannesiiiii 3 güne bi damacana bitiyor rezene de içiyorum bebeğe zar zor yetiyor ise başlıcam sagmam lazım bide
Demojna annemmm2021 yulafı kuru dut ve kuru incirle beraber haşlayıp blenderdan geçiriyorum. Üstüne bal döküp tatlandırıyorum. Aşırı süt yapıyor.