[silindi] ●Baston bebek arabasımı? (Chicco liteway ve türevleri) Yoksa ●hafif ve tek elle açılıp kapananlardanmı(baby2go pinna türevleri) Hanımlar fikirlerinizi bekliyorum
AsilDorukAnnesi [silindi] benim bebek arabam baston puset takılan modeldi beneto marka. Oğlum 7 aylık çok kolay oluyo artık sadece bastonuda kullanabiliyorum .
Twinkle [silindi] kanz kullanıyorum. Baston değil, cabin için tasarlanmış bir araba kapanınca küçük bir valiz kadar oluyor.
KuzeyiinAnnesii [silindi] casual zoom baston kullanıyorum tek elle açınıp kapanma yok yazıyor özelliğinde ama ben aldığımdan beri tek elimle kapatım rahatlıkla açabiliyorum
[silindi] KuzeyiinAnnesii canım şu an indirimde seninle daha öncede konuşmuştuk o kadar eğilimim varki o arabaya😁 ama 2. Arabam olacak sanırım almak için gaz arıyorum kendime 😁
KuzeyiinAnnesii [silindi] hatırladım canım ama dediğim gibi gidip inceleme şansın olursa incele derim ben memnunum 🌺
[silindi] KuzeyiinAnnesii şimdi mağazadan geliyorum tekerlekleri normal bastonlara göre daha iriki buda bir artıdır bence arabayı çok beğendim manevrasıda oldukça iyi gibi görünüyor ama benim kızım olduğu için pudra rengini alacağım aceba sorun olurmuki... birde oturma yeri sanki biraz dar gibi geldi bana ama genel bastonların esprisi bu sanırım .. beni ikna edin 😋
Zeynepmesut Ben il başka travel sistem araba almıştım 7 ayda kırıldı şimdi baby2 go aldım başta bunu almadığıma pişmanım çok rahat ve kullanışlı