Delibirhatunn Kızım 15 aylık. Kayınvalidem altın küpe almıştı, ben deldirmek için beklettim biraz. Sizce artık deldirmelimiyiz? Siz ne zaman deldirdiniz? Mesela kulağıyla oynar mı? Şişer mi yada çok ağrı yapar mı sonradan?
MeryeminAnnsi Delibirhatunn doktorlar 3vyasina kdr kulak gelisimi devam ediyo 3 yasindan snra deldirin diyo kaldiki ck kucuk kulagini cekip yirtabilir ya da cikarip agzina atabilir
Tatlican Delibirhatunn 2 yasinda deldirecektim ama korona çıktı 3yasinda deldirdim yara filan olmuyor
Snowglobe Guzelkizimbenim şu an kaç aylık. Bende 1 yaşında deldirmek istiyorum ama herkes erken diyo. Sonra dan pişman olmak istemiyorum.
Delibirhatunn MeryeminAnnsi Bunu bilmiyodum, teşekkür ederim. Sanırım biraz daha bekleyeceğim o zaman 🤗
Tatlican Delibirhatunn Hayır hic ellemedi .delerkende çok az agladı hemen sustu onların taktigi kupeyi 1ay tuttuk kulağında
Guzelkizimbenim Snowglobe 16 aylık bence ne kadar erken o kadar iyi anlamıyorlar alışıyorlar kendini bildiği zaman çekiştirir oynar ben öyle düşünüyorum
Hatice2626 Daha gecen hafta deldirdik. Kızım 25 aylık deldirirken agladı baya 😂 ama sonrasında alıstı hiç elini bile degmiyor şişlik kızarıklık fln da olmadı