Sacma gelebilir :) Hayır merak ettiğimden soruyorum bendemi acaba bir sıkıntı var diye.
sizler kahvaltınızı evde eşiniz çocuğunuz ile nasıl yapıyorsunuz??
ben alışmısım restoran usulü servis tabagi ile yemege ortaya konur herkes yiyeceği kadar alır.
eşim ise örnek verıyorum masaya 2 tabak zeytın 2 tabak peynir 2 tabak domates herseyden 2 tane konurmuş erişemiyormuş zormuş servis usulu yemek istemiyormus restoran mı burası diyor. Restoran değil evet ama banada ters geliyor zeytini eli ile alıyor değişik kahvaltı kültürleri var peynırın yanına tereyag ekmegı bandırıyorlar. Yani nebilim bu seferde ben yiyemıyorum o sekilde elini batırıyor falan. Ailesinden bu sekilde alısmıs. Bi kahvaltı hazırlıyorum sanarsın 10 kişi var evde herseyden 2 cesit. Toplamasıda zor oluyor bulasıkta cok cıkıyor. Belki ona bu sekilde yemek daha sıcak geliyor dısarıda böyle değil evde sadece bu sekilde 🙅🏻♀️ Ne yaptıysam alıştırmıyorum da. Aksam yemegi hazırlarım tabagı koymamla eşim başlar yemege.bikac defa uyardım alışmışım dalgınlıgıma geliyor dıyor. Oglum beni bekler hep birlikte yiyelim diye. Benmi biraz abartıyorum dersiniz?