minnosanne1 Merhaba anneler oğlum 22 aylık anne baba dede aç gibi kelimeler kullaniyor fakat çoğu kelimeyi içinden soyluyor böyle bir durum yaşayan anne var mı canı isterse dışından söylüyor ama çoğunluk ağzının içinde söylüyor.
minnosanne1 alchn Aynen ya şimdi çocuklar kıyaslamak değil her çocuk kendine özgü ama bazen istemsizce çocuğum niye az kelime kullanıyor diyorum çok kitap okurum herşeyi biliyor bu ne dediğimizde hepsini gösterir ama bazen merak ediyor insan 🙈
YusuffunAnnesii minnosanne1 oglumda bazi kelimeri kisik agznin icinden soyler gibi yapiyo mesela bitti geldi gibi duzelir heralde☺
minnosanne1 YusuffunAnnesii Duzelir o zaman yaa bu sıra birde o kadar otizm yazısı okuyorum ki psikolojim altüst oldu
minnosanne1 alchn degil çocuğuma yakın aralarında ay olan çocuklar yakıt takir konuşuyor ,😂 neyse bizim minnoslar da belki bir konuşacak tam konusacak
Toprak_2019 minnosanne1 seninki yine iyi benimki 25 aylık olcaz üç gün sonr sadece baba gaga dede o kadar
minnosanne1 Toprak_2019 Gercekten mi ya herkes birşey diyor bazen internet bile o kadar kötü ki annelerin iyice psikolojisi bozuldu. Her girdiğim sayfa otizm den ekrana bağlı rahatsızlıklardan bahsediyor artık kafayı yicem eşim diyor durduk yere çocukta rahatsızlık çıkartma diye. Çocuğumun her hareketini inceliyor ufacık bir şeyde altından birşey arıyorum.
Toprak_2019 minnosanne1 bendee öyleydim ama artık bıraktım valla Dr dediği tv tablet verme kesinlikle birde kendi yasitlariyla vakit geçirsin dedi ama maalesef bizm çevremizde hiç yasitimiz yok ne akraba ne komşu