Burcu9898 Nsjwksn benimde aşırı yıpranıktı yıpranmış yerleri kestirdim öyle düzeldi. Denemediğim şampuan kalmadı pahalı şampuanları bile denedim.
Damla6117 Nsjwksn valla yıllardır aynısını kullanıyorum hiçbir şikayetim yok ama şöyle söyleyeyim maşallah diyip dilimi ısırayım benim hiç kepek problemim olmadı çok çok önceden banannem şampuan markasından anlamaz ne bulursa onu alırdı mecbur kullanırdım hiç kepek olmazdı bende
CatBoy Nsjwksn Elidor kullanıyorum turuncu olan, Elidor saç kremi yine turuncu olan birde Urban Pure coconut & aloe vera. Röfleli olmasına rağmen bebek saçı gibi yumuşacık saçlarım.
Nik_mik_yok Nsjwksn Clear kullanıyordum , son zamanlarda kaşıntı yapmaya başladı . Denebunu kutusundan mor gliss şampuan çıktı . Şuan onu deniyorum. Aşırı güzel . Kokusu da ,bıraktığı yumuşaklık da muazzam . Ve dokulmelerim de azaldı gibi
Aykizimm Nsjwksn hc care şampuan ve bakım yağını kullanıyorum hem çok dökülüyordu hem çok yıpranmıştı saçlarım ilk kullanımdan itibaren dökülmem azaldı ve yumuşacık yapıyor tavsiye ederim 🥰