iremakn ben yoğurt ile başladım 3 gün sonra kabak, patates, havuç, bal kabağı, tatlı patates 3 gün 3 gün şeklinde gittim, meyvelerden de elma, armut, muz, ayva şeklinde gittik araya avokado girdik, tahıllardan irmik, yulaf ekledim ara ara, 7. Aya doğru tarhana çorbası başladım kemik sulu, normalde yumurta deneyecektim ama bebeğimin alerjisi var diye doktorum 8. Ayda başla dedi, 7. Ayda başladığım sebzelere soğan sarımsak eklemeye başladım çorbalarına vs, başlangıçta bebeğim pütürlü yemedi ondan blenderdan geçmek zorunda kaldım sonra sonra cam rendeli olanları kabul etti su an pütürlü yiyor, su an 7 buçuk aylık dün bebe bisküvisi yaptım eline verdim bir süredir azıcık da olsa blw de deniyorum eline avokado, patates, ekmek, elma vs veriyorum, kaynak kitap olarak da “bu çocuk aç” kitabını öneririm tıkandığım noktalarda çok yararlı oldu, biz kabızlık yaşadık onun için de doktorumuz kayısı hoşafı önerdi, bi de her öğüne meyve de olsa zeytinyağı ekliyorum, kabızlık durumda kayısı hoşafını blenderdan geçip avokado ile karıştırıp yediriyorum çok iyi geliyor, en az 300 ml su içirmek gerekiyor kabızlığı önlemek için bizimki çok içmiyor ama her fırsatta sunmaya çalışıyorum, su an 2 öğün klasik besliyorum, 1 öğün blw gidiyorum, eklemeyi unuttum ben pekmez de veriyorum 1 tatlı kaşığı yemediği bişey olursa üstüne ekliyorum yiyor mutlaka 🙈