Rruukkiiyee oglusum var 8 aylik 8 gunluk. Inanilmaz hyusuz😄cok mizmiz surekli bi sikayet icerisinde hic birsey sevmiyor. Tam 8 aylik olduk oturmayi ogrendi kendi oturuyor . Emeklemeye gleirsek geri geri gidiyor yön degisiyor. Ama bunlari yaparken bile bi sikayet icerisinde surekli . Benim kitap okumami seviyor , kucagimdayken mutlu. Indirince 5 dk durmuyor . Yanindan ayrildim an 2 saniyeline bile olsa cildiriyor 😅
ip boncuk tarzi seyleri bizde severiz. Yemek konusunda pek bi istahsiz. Meyve seviyor elma veriyorum kucuk iki tane alt disimiz var bisekilde yiyor bende anlamadkm nasil😂 ama böyle yemek yapiyorum corba felan sevmiyor yemiyor . Ekmek verince eline onunla oyaöanmayi seviyor. Nasim duzeöcek bu durum bilmiyorum.
uykumuz kotu😅 gunduzlwri 30 dk uyuypr zorarsam pispis beya yanina uzanirsam belkkkkiii tekrar dqliyor dalinxa iyi uyuyor 2 saate yakin. Ama bu surec icerisinde asla ayaga kalkmamam gerek ses duyunca uyanir.
aksam cok sukur uyur 7-9 arasi sabah 5 bucuk 6 kdr . Gece uyanir bazen ama emzigi verince telrar uyur. Birkere besliyorum gece mama veriyorum uyanmadan besliyorum.
acemi anneyim cok hatam var cok yoruluyorum ama rabbime yinede nolursa olsun sukrediyorjm bana emanetini gonderdigi icin. Hatalarimi affetsin hem oglum hem rabbimD. Bazen cok sinirleniyorum dayanilmahz hale geliyor elim kolim bagli tubalwte birlikte gidiyoruz. Hic gitmiyor yanmdqn. Emekleyinxe gecermi acaba bu durum