TheBaby Ebrukumsal Doğal yolla geçmez eğerki rsv virüsü olduysa. Şu an salgın. Ve 2 günde ciğerlere iniyor. Senin gibi evde geçirmek istedim. 2 gün kaybettim. Şu an perişanız doktora koş
Haticekkbkr Ebrukumsal kotulestiyse öksürüğü, doğal yollarla geçeceğini sanmıyorum. Ben baya şeyler denedim, sarımsak kürü, soğan karanfil, ıhlamur, ballı zencefil ne varsa. Ama bazen geçmiyor illa ilaç şart oluyor
Annis-ogul Ebrukumsal cnm bi çay kaşığı pekmez erit içine tereyağı ve iki üç damla limon damla ver günde bi kere iyi geliyor öksürüğü.ama kac aylik
TheBaby Haticekkbkr Canım hızlı bir virüs. Bu aylarda tutuyor. Yoğun bakımlar dolu. Evde kendileri geçirmwk için uğraşan geç kalan annlerin bebekleriyle. İnternete yaz oku hepsini
Balkupum2505 Ebrukumsal 18 aylik oglum 2 hafta önce 1 2 öksürdü fazla öksurmedi ama o oksuruk sanki derinden geliyo gibi hissettim hemen ayni gun dra götürdüm ve sol akcigerde bronsit baslangici dedi hic bekletme bacım 1 hafta kabus gibi gecti bizim icin hemen antibiyotige baslatir 3 günde toparlar cok gecmis olsun