Gozdee6868 Merhaba annemee bebislerleem disari cikarken nasil giydiriyorsunuz 30 derece sicak lik var bugun mesela ben bi karar veremiyorum ne giydirsem diye tek kat giydirsem usurmu veya cikarmadan dus aldirsam ?
zcn01 Gozdee6868 ben sort tisort giydiriyorum coraplarini da cikariyorum ama yine de cok terliyor atlet giydirmemeli miyiz acaba
Ayaniz Gozdee6868 istanbuldada hava sıcaktı dün tişört altına şort giydirdim üstüne ince battaniye attm hafif kapatıcak sekilde.. cok terliyolar özellikle bebek arabasında aslında atlet giydirsek teri emermi bilmiyorum.. benimde kafam karısık😂
Betus_93 Gozdee6868 ay bizim ev 36 derece🥵🥵🥵🥵gece 5-6 kere cocugun zibinini degisiyirum garibim terden bitap dustu. Vantilator hic kapanmiyor ustunde tek kat zibin var. Bezle yatircam az kaldi😱
Deletedmom0028 Gozdee6868 tek zibin sortla cikiyor simdiden 3 ay 9 günlük sicaklik 30 33 derece de boyle 40 45 derecelerde napicam biliyorum kafası eli ayagi cok terliyor
Gozdee6868 zcn01 yaa Benimde hep o atlet kafami karistiriyor , dun citcitli atlet short tisort giydirmistimm saclari hep su olmus , bugun daha kötuü sicaklik var , allah yardimcimiz olsun :))
Gozdee6868 Ayaniz aynen bebek arabasînda suyuu cikiyorr , acaba cikarmadan dus aldirsam diye dusunuyorum
green Gerçekten bunu soruyor musunuz? Bence hepimiz artık kafayı yedik. Hanımlar önce şunu bilelim bebeklerimiz üşümekten değil terlemekten hasta olurlar. Bu konuda hepimizi artık hemfikiriz diye düşünüyorum. Sonra kendnzi hayal edin hepimiz nasıl bunalıyoruz elbette onlar da bunalırlar. Ben Aşı zamanımızda iki gün önce yani 30 derece sıcaklık yoktu Hatta sadece zıbınla gezdirdim ama şunu unutmayın lütfen güneş koruyucuları sürelim bir önceki post da da yazdım ben iç sesimize güvenelim 💙
Gozdee6868 green tabikide koruyucularini sürüyorüm , ama insan ister istemez düsünüyor nasil giydirmeliyim diye 6 aylik benim oglan
Duruduygu Gozdee6868 banyo veya duş aldıktan 2saat sonra dısarı çıkar bebekler banyoda gözenekleri genişleyip açıldıgı için öyle diyorlar yani
Ayaniz Gozdee6868 ona cesaret edemedim ben henüz ne biliyim duş alıp çıkınca hasta olucak gibi geliyo ben çünkü ne zaman duş alıp cıksam hastalanyrum😂😂 geceleri duş aldırıyorum oyuzden..
Duruduygu Gozdee6868 vallahı şu giysi işi benidw geriyo hep sanıyorum üşücek isilik edicwm cocugu yarım kollu zibin giydirsene tsort yerine ozaman tek olur hemde tsort görünümlü olur
Gozdee6868 Deletedmom0028 Bende oyle yaptim bugun yine terledi soguklardan korkarken sicaklar daha kotuymus