ikicocukcokcocuk Dyglila ayakta sallanmayı istemiyor illa yanına ben yatıcam ve yüzümde elini gezdirerek uyuyacak öpülmeyi de hiç sevmez kucakta durmayı da
bebekzeynep Dyglila telefon ve çantama takıntılı telefonumu babasnn elinde görsün kıyamet kopar babasının telinide bana vermez 😃herkesin malı kendinde duracak çantamda hiç bi yerde unutturmz hiç 😃
Deletedmom54121 Dyglila illa siyah eşofman altı giyecek bilegine gelecek biraz üstte dursun bilegine indirmeye calısır aglar siyah renk olmasa aglar
ikiprensannesii2 Dyglila Oğlum 15 aylık bir kaç defa fark ettim eli kirlense eline bakar böyle bi değişik hareket yapıp elini bana uzatır 😀 rahatsız oluyor sanırım
Mardinlianne Dyglila biz nereye o oraya henüz 1 yaşında birde çay içersek çay istiyor kahve biz ne yesek onu ister ben nereye o oraya pesimde kuyruk gibi😂 birde babasıyla yan-yana uyumamiza izin vermez hep ortamizdaa
Zehrabaysan Dyglila süpürge nerde olursa olsun onu bulur ve açılacak günün belli saatlerinde de dışarı çıkacak yoksa kapının önünde saatlerce ağlar
pilavustutavuk Dyglila oğlum 27 aylik, acik olan cekmeceleri mutlaka kapatır, üzerine bişey dökülsün kendi almaz , bana aldırır veya sildirir😅 babasi kahve icerse oda fincandan kahve icer( yani su😄)
Bilgedlsz pilavustutavuk O bizdede var karşılıklı oğlumla kahve içiyoruz diye espiri yaparım hep 😂tek sorun daha 2 yaşında olması 😂
Serpil51 Bir yere veya üstümüze su damlayınca hemen siliyor damlalar yok olana kadar bide öksürünce hemen su istiyor vermeyince yalandan öksürmeye devam ediyor verene kadar (15 aylık😂 bide bişeyi açtırmak için aç aç aç aç diye bağırıyor hiç susmadan 🤭 her konuda çok inatçı
Minikcivcivim Dyglila peluş battaniye 🤦♀️ Yaz kış farketmeksizin biri pembe biri beyaz olmak üzere iki adet asla yanından ayırmadığı hatta yıkatmadığı muhteşem ikilisi 😅 bence takıntı 😅
Bilgedlsz Dyglila Bizim takintimiz herşeyi kendi beğenip giyecek yiyecek onun istediği şekilde bir yerlere gitmek aksini yapmayı bırakın teklif dahi edemiyoruz 😔
Aayyssnnrr Benimkinin de battaniye takıntısı var doğduğundan beri kullandığı bi Müslin battaniyesi var onsuz kesinlikle uyumuyor başka battaniye de kabul etmiyor. Bu huy sanirim benden geçti oğluma çocukken benimde bi battaniyem vardı eskiydi ama eski battaniyemsiz asla uyumazdim 😁