Efem123 Bebeğinizi kaç saatte bı emziriyosunuz birde kizlar benim bebeğim emerken bi ses duydumu hemen bırakıyor memeyi sizinkiler de öylemi nasıl emziriyosunuz bebeğim 7 ay 15 günlük 🤗
Prensesminik42 Efem123 18aylık kızım emerken sag sola bakar oynaşarak emiyor küçükken 2saat ara ile emzirdim
Prensescik Efem123 2 ay 20 gunluguz 4.5 gündür emmiyor zorla yırtıyor kendini ağla ağla kafasını çeviriyor sağa sola bakıyor kesfediyo galiba artık ondanmidir nedir gece emiyor ama gündüzleri böyle
sahrakytpe Efem123 benim kızım 1 aylık ve gazlı bir bebek bir saat yok açıkcası sürekli aranıyor meme istiyor bende gak guk dese veriyorum . Bu arada benim beneğim prematüre doğdu başlarda hep uyuyordu emziremedmm çok fazla . Ama ses duyunca değil top patlasa memeyi bırakmıyor 😀
Alpereninannesiiii Biz de 4.5 aylığız aynı şekilde bir ses duydumu anında bırakıyor. Ben zaman koymuyorum açıkçası. Doktorumuz da istediği Zaman emzir saat koymana gerek yok dedi. Geceleri de istediği zaman uyanıyor ben kaldırmıyorum artık
TugceRain Benimki de öyle. Uyanık olduğu vakitler sadece ben ayakta gezinirken emiyor. Oturduğum yerde emmiyor. Kalabalıkta huysuzlanıyor emmiyor. Ben biriyle konuşuyorsam bırakıyor, huysuzlanıyor emmiyor. 🤦🏻♀️uyuyorken sadece rahat emzirebiliyorum.
TugceRain Efem123 4 aylık. Ama günden güne zorluyor. Dün uçakta 2 saat boyunca ayakta kaldım emzirdim. Arabayla eve gelene kadar yolda sürekli duruyorum ayağa kalkıyorum emiyo, uyuyor tekrar binebiliyorum. Nasıl geçicek bu durum bilmiyorum 🤦🏻♀️
Efem123 Prensescik Bizimde 3 aylıkken meme reddimiz olmuştu meme reddi olabilirmi keşfetmesi için erken sanki
Aysimao Prensescik benimde 2 aylık kızım da aynı sorunun yaşıyorum gece emiyo gündüz emiyo 10 dk sonra ağlamaya mızmızlanmaya başlıyo
Efem123 sahrakytpe 1 aylık normal bırakmaması bizde oyleydik o aylarda şuan 8 aylık olucaz ses değil dikkati dagilsa bile direk bırakıyor malesef 🤗
Prensescik Efem123 Bİberonda istemiyor geceleri uyku halinde yine emiyor gündüzleri böyle kafasını öte çeviriyor avizeye bakmaya calisiyo
Elifizbudak Efem123 7 aylık kızım ve ek gıdaya geçtik geçeli memeye olan bağlılığı arttı. Davul patlasa umrunda değil maşallah 😂