merve_mevaa Bebekleriniz, otururken desteksiz ayağa kalktıktan,ne kadar süre sonra yürümeye başladı kızım 16 aylık bu arada
Tuba merve_mevaa büyük oğlum 8 aylıkken kalkıyordu ve 11 aylıkken yürüdü. küçük oğlum 10 aylıkken kalkıyordu ve 15 aylıkken yürüdü😅 yani bence bu kadar sürede denilemez her bebek farklıdır
merve_mevaa Tuba 2,3 adım atıyor sonra oturuyor.sanırım cesareti yok ,aslında bir an önce yürümesini istememin sebebi, amaliyat olacak amaliyat olması içinde yürümesi gerekiyor
withecru 17 aylık olduk yeni hala yürümedi kalkıyor kendisi tutunarak da gidiyor ama cesaret edemiyor galiba sesleniyor ben elinden tutuyorum öyle yürüyor. ne zaman cesareti gelir bilmem emeklemesi de geç olmuştu zaten biraz agirkanli 😅 genel olarak 18 aya kadar vakti var diyor doktorlar ayağa kalkabiliyorsa kendisi yürür de inşallah 😊
merve_mevaa withecru inşallah o halde garantici bizim bebeler, benim kız da 12 aylıkken emekledi 13. Ayda tutunup kalkmaya başladı
Sedamut4141 Kızım 7 7.5 aylik ayağa kalkmaya başladı su an 9.5 aylik tutunarak geziyor koltuk kenarlarında bikac saniyede tutunmadan bi yere ayakta duruyor herkes bikac aya yürür diyor bakalim 😊
merve_mevaa Sedamut4141 benim kızım 13 aylıkken başladı tutunup kalkmaya son 3 gündür otururken elleriyle yerden destek alarak ayağa kalkıyor 2,3 adım atıyor oturuyor tekrar
Sedamut4141 merve_mevaa her cocugun gelişimi farkli bazısı erken yürür bazısı erken konuşur bazısı erken dış cikartirn18 aya kadar yürünmesi normalmis