Bglmdrn21 Banka hesaplarından altın yada dolar alıp onu işletebiliyor muyuz acaba bilen var mı? Kripto gibi anında alım-satım yapılabiliyor mu?
umay2111 Bglmdrn21 evet yapiliyor tabi benim iki ayri bankada altin hesabim var en az kur farki en para ve Kuveyt turkte bi arastirin isterseniz
Deletedmom0099 Bglmdrn21 evet yapılıyor kuveytturk kullanıyorum ben kara geçince anında karını yiyorum mesela 😂
BusraG Bglmdrn21 bankta gitmeye gerek yok. Hangi banka ise onun uygulamasını indirin tlfunuza. Ordan alım-satım yapılabiliyor. Fakat bozdururken banka biraz düşük bozar.
Bglmdrn21 umay2111 bankaya gitmeye gerek var mı acaba biliyor musunuz? Anlık işlem lazım bana mesela yükseldiğinde bozmak işte düştüğünde tekrar alım yapmak gibi
Bglmdrn21 Deletedmom0099 ayy süper ya tam istediğim şey bu benim 😂 bankadan hesap açtırdınız ama önce değil mi benim hesabım yok işte tüh
Bglmdrn21 susunbebekuyuyo hangi bankayı kullanıyorsunuz? Bankaya gidip hesap açtırmak gerekiyor değil mi
Ysf-kn Deletedmom0099 ay tam aradığım soru şubeye gitmeden mobil uygulamdan Vakıfbank ta heabım var yaoabilirmyiim ki
Bglmdrn21 Biricigm bende o civarda yatıracağım. Açıklama vs olursa Pazartesi gününe hareketli başlar dolar ve altın gibi geliyor bana ama bilemeyeceğim tabi neye yatırmak daha mantıklı olur