Muruvvetozturk Lütfen cevap verir misiniz dün sezeryan oldum. Herşey yolunda fakat bebeğim ilk işitme testini geçemedi hemşire kulağında sıvı kan falan olabilir dedi bir hafta sonra gel dedi ama korkuyorum başına gelen var mı
Flower123 Muruvvetozturk genelde öyle oluyor neden erkenden yapıldı ayrıca biraz zaman geçsin tekrar yaptırın canınızı sıkmayın bir problem yoktur ☺️
Flower123 Muruvvetozturk evde deneyin aniden yüksek bir sese tepki veriyor mu mesela irkilme ağlama vs.
Lulemom Muruvvetozturk hemşire de felaket tellalıymış mübarek 😒 ilk gün genelde geçemiyolarmış. Benim bebeğimde ilk Gün geçememiş. 5. Gün getir dediler. 5. Gün geçti. Hatta ilk gün götürürken belki geçemeyebilir haberiniz olsun gayet normal diyerek götürdü.
Flower123 Muruvvetozturk korkmayın annesi birşey yoktur hemşire de demiş daha doğalı ne kadar oldu hem geç yapılması doğru bence testin
cocomelon33 Muruvvetozturk bizde de öyle oldu sıvıdan dolayı geçemedi ilkini daha sonra kontrole geldiğimizde geçti korkma
Mervedr Muruvvetozturk hiç korkmayın benim bebegimde geçemedi 2. Gün yapılmıştı 5 gün sonra götürdük geçti kulagina sıvı kaçmıştır dediler kulağının üstüne yatır demislerdi
ElaZeyAras Muruvvetozturk benimde bebeğim ilk gün geçmedi 6 Co gün getir dediler geçti o zaman .merak etmeyin geçecek .doğumdan sonra kulağında sıvı birşey kalmıştır .endişe etmeyin hatta kızımın bir gözü kanlanmisti oda zamanla geçti .
Tuba Muruvvetozturk evet benim oğlumda da aynısı oldu. 4 gün sonra yine test yaptılar temiz çıkmıştı. sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah💜