Deletedmom00881 @NaimeYilmaz canım ben happy moma forum bölümüne giriyorum şu şekilde, postlar görünüyor fakat yorum yapamıyorum ne olduğu hakkında bir bilgin var mı acaba
Balkizlarim Deletedmom00881 Kare ok gibi yere iyice basın kopyala yapıştır oluyor canım bendede aynı sorun oluyor bazen bir kaç kere tekrar edin 🙈 Happy mom değilde happy kids de oluyor yani diğerini kullanmıyorum
2prenss_annesieliff_ Deletedmom00881 benim telefonumda da böyleydi google den giriş yapip oradan giriyorum
Rubab_Mommy Deletedmom00881 Bendede bazen buraya girerken oluyo.Ağdan kaynakli bence.1 2 sefer gir cik yapiyorum duzeliyo
Balkizlarim Deletedmom00881 Az önce gif li bir resim paylaşma yapmıştın ona istinaden dedim canım şuan resim değişmiş 💕 Bidaha yenileme yapınca düzelme olmuyor mu 🌺
Deletedmom00881 Balkizlarim hayir olmuyor kaç defa denedim askıya mı alındım acaba dedim çünkü hiç askıya alinmadığım için bilmiyorum askiya alinacak bişey yaptimmi onuda bilmiyorum ☹️☹️
Deletedmom00881 Deletedmom0099 öylemi zaten sıkıntılıydı ingilizce olmuştu şimdi kökten gitmiş demekki😬