Annesininkuzusu01 Bebeğim 12 günlük ve neredeyse her emzirme sonrası 5-6 dakika süren hıçkırıkları oluyor. Tam uykuya dalacakken hıçkırık yüzünden uyuyamıyor ve sinirleniyor. Bu kadar sık hıçkırması normal mi ?
bilgemira Annesininkuzusu01 kizimda oyleydi her emzirme sonrasi ve tekrsr emizirince geciyor bi sure tekrar etmiyordu
BenMathilda Annesininkuzusu01 gazını iyi almalısınız, fizyolojik reflu neden oluyordur, yenidoğan döneminde normal kabul edilir
Diva Annesininkuzusu01 doktora sordum ben günde sayısızca kez hıçkıra bilir hapşıra bilir kokrmayın demişti
Minigimm1 Annesininkuzusu01 çok normal canim benim kızımda hıçkırırdi 21 aylik oldu yine ara ara oluyor hâlâ
Annesininkuzusu01 bilgemira Boğazına kaçar diye emzirmiyordum hıçkırırken. Bir sorun olmuyor dimi ☺️?
bilgemira Annesininkuzusu01 yok yok hickirigi kesiyor ve reflu yatagi kullanin ben kullandim ise yarıyor ama biraz buyuk alin ki kucuk olunca kullanissiz oluyor daha rahat edecektir bebis .
Annesininkuzusu01 bilgemira Reflü yatağımız var ama evet biraz küçülecek gibi😂 çook teşekkür ederim öneriniz için🥳