mihrosum Allahım berbat haldeyim. Desteksız uyuyan kızım 1 haftadır uyumaz oldu. Cocuk uyuyor aglıyor aglıyor sabaha kadar agladı. Acaba acıktı mi dedım kalktım mama yaptım ıctı bir 3 saat uyudu sonra yine sureklı agladı. Neden olabilir acaba
CankizimRavzam mihrosum Ah kıyamam annesi dişleri bı kontrol etsen diş olabilir belki benim kızımda 22 ay 20 günlük bu gece sabaha kadar emdi durdu uyumadı uyutmadi canı sagolatca
mihrosum CankizimRavzam valla kuzum bende anlamadım 1 haftadır gece uyuyor sabaha kadar agrıyor. Bir sorun var desem uyanınca ıyı cocuk. Dısmmı acaba son 3 azı dıs kadı onada baktırmıyor ki. Offff
CankizimRavzam mihrosum bak o zaman diş olabilir canım 🌸 Calpol verdin mi hiç ben çok ağlarsa veriyorum biyeri ağrıyordur diye 🍀
CankizimRavzam mihrosum Bende veriyorum bazen uyurken çünkü çok ağlıyor herşeye bağırıyor birazda ateşi oluyor bazen rahat ediyor biraz
CankizimRavzam mihrosum Gözünüz aydın canım o zaman ondandır huzursuzluğu kıyamam bol bol su ver annesi ateş çıkmasın bide yoğurt falan yedirebilirsin ve yatarken calpol Verde ağrısı dinsin
brnykt Bence gülmeyin ama hem dolunay hem ay tutulması bebekleri etkiliyor. 😂 aynı şeyleri yaşıyorum bir haftadır.
mihrosum brnykt ben kızımdan biliyorum canım. 2 yasında 1.5 yıldır her ay dolunayda uyumaz. Once kımse inanmıyordu bana sımdı herkes inanıyor. Cunku mıhra kendi uyuyan bir cocuk ve ne zamandolunay olsa cocuk uyumuyor
CankizimRavzam mihrosum Sifa olsun prensese benim kızda bişey yemiyo bende şimdi cevizli muzlu yapacam bakalım 😍