Sinemisssss Uykularım kaçıyor kızımın sadece burnu tıkalı ,öksürük yok ,bu ara normalinden da iyi yiyor,keyfi enerjisi cok yerinde , ateşi de yokama bu salgın burda okuduklarım napsam babası da dahil ailem birşeyi yok diyor
Deletedmom4444 Sinemisssss Odaya sogan kesip koyabilirsiniz burnunu acar bide fizyolojik su ile temizleyebilirsiniz.Takiote olun ek bi rahatsizlik klursa goturursunuz.
Merve-21 Sinemisssss 20 gün kadar burnu tıkalıydı 21. günde öksürük başladı şimdi öksürük devam ediyor burnu açıldı ama geniz eti var
nneslihan Sinemisssss bir kaç gündür bizimde öyle. Sadece burun tıkanıklığı ve akıntısı var. Halsizlik, ateş, öksürük yok. sterimar ın turuncu renkli olanla temizliyorum burnunu, çok iyi açıyor Doktoru aferin şurup vermişti bugün kullanmaya başladım artık geçmeyince
Sinemisssss Deletedmom4444 soğan denedim bizde işe yaramıyor ama burnunu sürekli temizliyorum , duştan sonra da sırtına göğsüne viks sürüyorum 1 haftadır böyle
Minela Sinemisssss canım burbunu temizle sürekli hiç ihmal etme hemen öksürüge ceviriyo yoksa bizim öyle oldu 😔
Sinemisssss Minela o kadar cok ağlıyor ki temizlerken morarıyor resmen ama üzüle üzüle yapıyorum mecbur
Minela Sinemisssss tahmin edebiliyorm kıyamam cocuklar hasta olmasın yaa 😔😔 havlu ıslat yattıgı peteklern üstüne koy bi kaba su koy odasına koy gece bi nebze iyi gelir