Eceock Merve_004 Ben herseyi denedim cok ugrastim ama malaesef olmadi sutum cok azdi ve kesildi. En onemlisi bol su ve uyku. Stresten uzak olmak. Ben sutle cok kafayi bozmustum. Neler neler yedim ictim. Kafaniz rahat olsun fazla kasmayın bol bol emzirin. Bi gunde artmasini beklemeyin. Belkide ben orda yanlis yaptim. Inanin sadece.
Gunesdogdu Merve_004 hurma hurma hurma... bi suru sey var ama bana stresli animede bile cok iyi geldi sifali meyve... bol bol su ve asla gerilip yorulma.. bi yerre bi tartisma falan varsa al bebegini cik ordan cok etkiliyor
Kuzumveben Merve_004 bolca su gunde 3 litre,incir,komposto,havuc,helva,tahin pekmez,buğday aklima gelenler ve dinlenmek uyku cok guzel sut yapiyor
Senayyy Merve_004 kıvırcık marul dere otu, dere otu müthiş süt yapıyor hatta kıvırcık ve dereotundan salata yap ye ama limon koyma limon gaz yapar. Onun dılında bulgur bilavı helva sütlaç ev yapımı hoşaf ksyısı ve kuru üzüm çok şekerli olmasın ama petti bör büskivi ayran rezene günde iki fincan birde eczaneden hümananın süt çayı var onu aldırabilirsin günde iki fincan bir tatlı kaşığı. Bunlar aklıma gelenler ve deneyip emin olduklarım amaaa esas sütü su yapıyor bol bol su en az günde ikibuçuk litre en az ve uyku uyku uyku fırsat buldukça uyu her fırsatta uyu bol bol sütün olsun bebeğine yarasın inşaAllah
Eymenmerve92 Merve_004 bol su , incir , üzüm , hurma , bulgur(bazı kişiler de gaz yapabiliyor). Mevsimi geldi bol bol üzüm incir yiyin mutlaka faydasını göreceksiniz. Bool sütünüz olsun 🙏🙏