Digdem_ Merhabalar 1 yaşında bebeğim uykusunda sürekli dönüyor ama şu 10 gündür çok sık dönüyor ve sürekli uyanıyor gazı yok altı temiz napıcağımı bilemedim dün akşam 12de dönmeye başladı sürekli uyandı sabah 6da anca uyudu varmı başına gelen çözüm bulan çok zorlanıyorum artık
01Akaran Digdem_ benimde bebeğim 11 aylık 2 aydan beri resmen uykuda dönmek ne demek emekliyor gözleri kaplı,uyku denen birşey kalmadı😞 allah yardımcımız olsun
serebro Digdem_ diş çıkarma dönemi olabilir mi? Yada gaz? Havalar serinledi ozellikle ayakları üşüyorsa gaz yapabilir.
Ohaezgi Digdem_ bizde 9 aylığız resmen geceleri yarım saatte bir amuda kalkıyor popo yukarda baş aşağıda ve böyle olunca kendini uyandırıyor ne o rahat uyuyor ne ben🤯
Nurikooo Bizimki 5. Ayı yeni bitirecek sürekli popoyu kaldırıyor gece tırtıl gibi, uyandırıyor kendini, bu ara bizde de uykular nanay🤷🏼♀️
Digdem_ Gazmı emin değilim kıvranmıyor sadece sürekli dönüyor bi zaman donra kensini uyandırıyor birdaha uykıya dalması çok geç oluyor .diş olabilir elleri ağzında ama daha öncekilerde hiç böyle olmadı uyanınca gazınıda çıkarmayı deniyorum ama çıkmıyor çözemedim ama çok zorlanıyorum ya 1 senedir zaten uyku yok bide böyle olunca zombiye dönücem yakımda