Elisaninannesi Evet anneler biraz fikirler alalım elbette hepimiz çocuklarımıza hediyeler aldık ama ilk yaş günü hediyesi özel anısı olan saklayabilicek bı hediye istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var🌺 kızımın 1 yaşımıza az kaldı🎂
IceLady Elisaninannesi tütü yada elbise olabilir mi 😁 annem bana elbise almıstı 22 yasına kadar saklamıstım :) cok güzeldi taç da vardi :)
HLmom Elisaninannesi ilk yaş doğum gününde onun adına tema vakfına fidan bağışında bulunup serfikasını hediye etmiştik umarım büyüyünce saklar
Happygirl8 Elisaninannesi artık iki yaşında alırım 🙆♀️ az kaldı sayılır ☺️ uzun süre saklayabilirmi ki bilemedim 😐
Elisaninannesi Happygirl8 büyüyen kadar ben saklım sonra ona veririm ama ne olmalı bu onu biledim🤷🤦🏻♀️
Happygirl8 Elisaninannesi büyüyünce de verdiğinizde işine yarıycak bişey olmalı 😄 bazıları sevmiyor pek yıllarca saklamayı öyle olursa diye dedim 😐
Elisaninannesi IceLady bende kendi elbisemi hala saklıyorum hatta 1 yaşımda giydiğim doğum günü elbisemi kızıma giydircem😍
Elisaninannesi Happygirl8 onun için özel yaptırdığımız birşeyi sevmesinden çok saygı duyup saklamasını isterim tabi ki. 😊
Zeynepduru112 Ben altın ismi yazılı kolye alacağım büyüyünce takar inşallah küpe de olabilir bebek küpeleri çok tatlı
Sarikuzumalp Elisaninannesi Bende çok düşünmüştüm bunu anı kalsın istiyordum ve ismine özel şarkı yaptırmıştım o şarkıyla da resimleriyle video yaptım. Çok hoşuma gitti şimdi şarkısını söylüyor kendisi 🙈
Cinaralininannesi Elisaninannesi sihirli yolculuk sayfasından oğlumun adınin harflerinin hikayesi olan bir kitap aldım ve onsozune dilediğim yazıyı yazdırdım..
saripapatyaaa Elisaninannesi Biz akülü araba almıştık 😂 ama hediyelikleri var belki onları saklamak ister