Trkanmete Yarenysra denemek için almıştım ama hiç memnun kalmadım emiciliği çok az çok az çiş olsa sarkıyor
Birmartannesi Yarenysra şu an kullanıyorum 21 gunluguz kullan at mantığıyla hareket ediyorum 2 3 saatte değişiyor altı ya da daha az sürede,, kakasi cıvık olduğu için bazen taşıyor ama geceleri sleepy ya da prima takiyirim 2 numara
Yarenysra Kk41 25 günlük bebeğim için kullanacağım pişik yapar mı acaba , Prima kullandım pişik yaptı
Kk41 Yarenysra o kdr küçükken kullanmadım. Sllepy kullanmıştım ilk doğduğu zamanlar o da pişik yapmamıstı
Asyadkmn60 Yarenysra kizm dogdu prima ve molfix denedik pisik oldu hatta sleppy de yapti baby turco kullaniorum 3 aydir asla pisik yapmadi ama islak mendillde yapabiliyo pisiik sleppy islak mendil kullandim pisik yapti sonra babay turco hem bez hem islak mendil kullanmaya basladim
IceLady Yarenysra bikac kez aldım farklı zamanlarda hep sızdırdı Allahtan cogu zaman evdeyızde yarı yolda bırakır ınsanı. Emiciliği cok az az ciş yapsın hemen koku salıyor etrafa. Önlem’e dewamkee
Betul1 Yarenysra kullanıyorum güzel pişik yapmadı yumuşak bir dokusu var ama çok kaka yapınca geçiyor hemen değiştirsem bile
Gktrkgkc2021 Oğlum ve kızıma sleepy kullanıyordum şuan ikiside 15 gündür baby turco kullanıyor pisigimiz kalmadi iz de yapmıyor
IceLady Yarenysra çok bez değiştim hiç birinde pişik olmadı. Pişik olayı birazda bebegin idrarin asit oranına baglı. Önlem bezinden cok memnunum fiyatıda cok uygun ara sıra turco aldım o bütün bezlerden daha uygun ama her aldıgımda beni pişman etti
Yarenysra IceLady Esim indirimden almış kullanıp denemem lazım kötü çıkarsa geri kalanını ne yapacağım bilmiyorum 🥲