TazeAnneL Kizlar emziriyorum, bebegim 3 aylik. Haftaya ise baslayacagim. Biberon almiyor kac cesit biberon denedim. Onceden arada aliyordu simdi almiyor. Napicam bilmiyorum persembe kirese basliycak. Ah ac kalcak diye korkuyorum😌😌😌😌
Mirac_21032019 TazeAnneL cocuktan cocuga degisiyo biberon alirsa meme reddi yasar diyolar benimki hem mama hem meme emiyo oyle bisey yasamadik dr.brownsun biberonlarindan bi dene istersen
Aybalam00 TazeAnneL Canım Philips avent anne meme ucu seklınde bıberonu var memeyı unutmaması hemde bıberona alışması ıcın önerebılırim.
TazeAnneL Esmakiral arada veriyordum avent. Aliyordu 10 gun kadar nedense vermedim. Simdi avent, dr brown ve tommy tippe deniyorum almiyor
Tunayyyy Mirac_21032019 benim ki de hem biberon alıyo hem beni emiyo çok şükür. Ama şu biberon alırsa memeyi almaz diyenleri duydukça korkmaya başladım. Çünkü akşamları oğlum gazlanıyo ve ememiyo kıpkırmızı oluyo ben de doysun diye sütümü sağıp biberonla veriyordum bazen ama korkmaya başladım ya emmezse diye.
TazeAnneL Mirac_21032019 denedim dr brown u sevmedi. Avent i sevmisti simdi istemiyor napicam bilmiyorum. Ne guzel arada aliyordu
aysnr_shn_krcm TEk bi biberonda ısrarcı olucaksınız. Aa bunu almadı diye başka biberona geçmeyin. Gece beslemesini ısrarla biberonla yapın. Biberon almadı diye memeye geçmeyin iyice acıkınca mecbur biberonu alıcak. Eve gelince ilk işiniz emzirmek olsun aynı şekilde kreşe bırakırkende emzirip bırakın. Ben oğlumu 1 haftalıkken alıştırmaya başladım şimdi ben evde yoksam biberonu mis gibi içiyor ama benim kokumu alırsa kesinlikle içmiyor. Bide biberonu siz vermeyin. Sizin kokunuzla biberonu eşlemesin. Evet alışma sürecinde çok ağlıycak ama pes etmeyin. Biberon beslemesini eşiniz yapsın.
TazeAnneL aysnr_shn_krcm esim deniyor. Bir defa gece aldi sonra yine denedik almadi anladi. Cok denersem tiksinirse iyice korkuyorum. Gunde bir iki defa veriyorum ama almiyo
TazeAnneL Aybalam00 avent natural i sevmisti ama simdi onu da almiyor. Tam olarak adi ne o biberonun?
Ahsen-ece240419 Bebekten bebeğe değişiyor bu durum, benim kuzıma sadece 3 kez falan aventin natural biberonunu verdim ve beni reddetmeye başladı şimdi bu reddi kırmak için uğraşıyorum ama deneyebilirsiniz