minikmavihuzur Hanımlar kızım 14 aylık ve dış sancısı çok oluyor durup durup ağlıyor iştah falan kalmadı bu arada çok az miktarda biskuvili sut içiyor onun haricinde hiç bisi yiyemez oldu bi ağrı kesici şurup veriyorum o bile fayda etmiyor dij jeli aldım surdurtmuyor bi çağre lütfen güzel annelerim 😔
2yavrucuk1anacuk minikmavihuzur Ben diş jelini Bi süre buzdolabında bekletip elime sıkıp ağlasada kaçsa da sürüyodum zaten sürdükten sonra duruyorlar 6 satte bir dönüşümlü ağrı kesici ateş düşürücü verdim, canı istemiyorsa meyveli yoğurt vs de verebilirsiniz illa ki acıkınca 1 lokma ne atarsa ağzına kardır o dönem bizim bir 1 hafta 10 gün kadar sürdü bu daha sonra düzeliyor merak etmeyin Geçmiş olsun 🌸
minikmavihuzur 2yavrucuk1anacuk çok teşekkür ederim Allah razı olsun fakat kızım öyle inatçıkı meyveli yoğurt tatli gibi yeni şeyleri reddediyor diş jelini de tekrar deneyeceğim
2yavrucuk1anacuk minikmavihuzur Benim kızımda öyle, çok zor Birşey yedirmek için 40 takla atıyorum hasta olmasa bile, arrık iyi bir örnek değil ama çizgi film, televizyon, bir şekilde Bi kaç lokma bişey ağzına girmesi gerekiyor yoksa şekerleri düşebiliyor