kanatsizminigim öncelikle rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin ve tabi ki hakkıyla yaşamayı 🌸
ben 14 yaşında kapandım ilk dışarı çıktığımda herkes bana bakıyor sanıyordum ama hiçte öyle değildi aslında 😂
alışmak çok uzun sürmüyor bana kalırsa, bi bakıyorsunuz yıllardır kapalıymışsınız gibi hissediyorsunuz.
şal olarak jazz şallardan aşırı memnunum ütü istemez yıka yıka tak hiçbir şey olmuyor ama kış için penye şallar daha iyi olur üşütmez.
bone olarak dikişsiz tercih edebilirsiniz
kıyafet olarakta tuniklerle başlayabilirsiniz, kotların pantolonların üstüne. tabi ki makbul olan etek elbise tarzı ama bir anda kendimi daraltmıyım derseniz tunik kurtarıcıdır. ben şallarımı kıyafetlere uydurmuyorum, genel tonlar alıyorum bir şekilde her kıyafete uyuyor. mesela; gri, siyah, lacivert, krem, pembe, kırmızı, mavi gibi temel renkte şallarım var.
mont olarakta yine ara boyları tercih edebilirsiniz ama ben genelde tam boy giyiyorum bacaklarımı da sıcacık tutuyor böylelikle 😌
tuniklerimi genelde lcwden alıyorum bedenime uygun rahat şeyler bulabiliyorum, başta online çok almamanızı tercih ederim çünkü tunikler başta değişik gelebilir mağazada deneyerek daha içinize sinen parçalar bulabilirsiniz 💗