biz 7 ay 13 günlükken sünnet olduk hem deneyimlerimi yazayım ☺️
şimdi öncelikle biz 6 aydan büyük olduğumuz için benim oğluşumda çok hareketli olduğundan dolayı genel anestezi ile yaptırmayı tercih ettik zaten doktorlar da genel olarak 6aydan sonrasına genel anestezi öneriyorlarmış. Benim için ilk zor olan şey anestezi alacağından dolayı anne sütüyle beslenen bebeklere 4 saatlik bir açlık gerekiyormuş. Yani biz sabah 8de sünnet olacaktık en son 3.30da emmesi gerekiyordu bende emzirip yatırmıştım ama bebeğimi sünnete götürmek için uyandırdığımda acıktığı için çok ağladı sonra sakinleştirdik babasıyla bir şekilde hastaneye gittik odamıza yerleştik sonra Aden tekrar acıktığını hatırladı çok ağladı tekrardan :( kalbim ona dayanmadı çok üzüldüm. Sonra 8de benim kucagımda ameliyathaneye indirdiler sonra oyunla müzikle aldılar kucağımdan gittiler o sırada ağlamadı o yüzden biraz içim rahatlayarak ayrıldım odadan başladık kapıda beklemeye 37 dakika sürdü girip çıkması çıktığında uyandırarak çıkartıyorlarmış yani ağlatmalaro gerekmiş ki bilinci yerinde mi diye bakmak icin çok ağlıyordu 30 dakika durmadan ağladı sakinleşmeden emzirmeyin boğazına kaçabilir dediler sakinleşene kadar kalbim yandı resmen ama sonra uyudu kucagımda, bende emzirmeye basladım yavas yavas sonra 1 saate düzeldi herşey 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Biz karton bardak kullanmadık bezine bolca vazelin ve antibiyotik sürdük aynı şekilde pipisinede antibiyotik sürüp kapattık ama saat başı değiştirdik. 3 güne düzeldi 🌺