Mommyishome Bugün doktorumuz yazmış ben de nedir diye bakayım dedim forumdan. Bir sürü yorum var asla kullanmayın içerikli. Doktor yazdığı için kullanacağım ama şu anda bizden başka kullanan var mı merak ettim? Yan etki konusunda neler yaşadınız? Bize şurup yazdı bu arada…
tontisbebegim Mommyishome ventolin, cortair hava olarak, ve klamer şurup verilmişti. Ağır bronşit olmuştu oğlum. Evde doğal antibiyotiklerle tedavi oldu çok şükür daha hiç ilaç vermedim😌
gulapikk Mommyishome banada doktorum ventolin şurup vermişti ama bir yan etki görmedim ben inşallahta görmem
Reckless Mommyishome şurubunu hiç kullanmadık bizde hep hava şeklinde verdik. Ne şikayeti vardı ki bebeğinizin
Mommyishome TheBaby nesi var bebeğinizin? Bir de hava olarak vermekle şurup arasında ne fark var acaba? Bize de dekort ile beraber verdi. Grip gibi bir şey dedi çocuklar arasında salgın var yine dedi 🤷♀️
Mommyishome tontisbebegim Çok geçmiş olsun kullanmadınız mı ilaçları? Doğal antibiyotik dediğiniz nedir?
TheBaby Mommyishome Hava nefesini açıyo. Ve hava olarak günde 6 kez ventolin veriyoruz. Ventolinin en iyisi sprey şeklinde olanı. Ama daha küçük olduğu için ağzına sprey çıkamıyoruz. 2 kezde cortair veriyoruz yine hava ile. Bunlar daha etkili dedi doktor. Bizimkinin durumu biraz ağırdı ama. Çok fazla öksürük oldu ve sesi kısıldı öksürükten. Burnu çok tıkand. Antibiyotikte kulanıyoruz. Rsv virüsü şu an tüm çocuklara bulaşıyor. Yetişkinler daha hafif atlatıyor.
rua_da_senhora_das_verdades Mommyishome bronşiti vs normal yollarla atlattı bebeğim ama sonrasında geçmeyen kuru öksürük oldu. Dr umuz ventolin hava verdi. Hastanede geçmeyince evde devam ettik 1 gün kadar. Düzeldi. Prospektüsü okursanız evet zararlı. Bende hiç kullanma taraftarı değilim böyle şeyleri. Ihtiyaç olmasa eve dahi almazdım. Eğer gerçekten ihtiyacı varsa düzelene kadar kullanın
Mommyishome rua_da_senhora_das_verdades başladık kullanıyoruz. İlk dozda yan etki olmadı. Unarım sonrasında da olmaz 🤷♀️
tugberk_oguz Mommyishome bu aradaa ventolin kullanma süresi 7 gün doktor söyledı bize de bılgınız olsun 7 gündem fazla önermiyor doktor
withecru tugberk_oguz Biz de kullanıyoruz nebulizator ile hava vererek kullanıyoruz 7 gün olduğunu bilmiyordum iyi denk geldi. Içime sinmiyordu ama bronsiolit deyince ve ciğere inince korktum inflacort ile birlikte verdi bize.
Ecreee Mommyishome Bende kullandim ,kullanmak zorunda kalınca kullanıyorsun , doktor vermis ,hiç bir ilaç çocukların için tavsiye edilmiyor içindeki kağıtları okuyunca ,ama doktorlar yazıyor..
tugberk_oguz withecru aynı şekilde bende kullandım bebegım bronşiolit oldu hastanede yattık sonra evde tedavı olduk ventolin + budecort ilerledik