umayy34 Kizlar tecrubem yok destege ihtiyacim var iki sorunum var. Birincisi bebegim tam emmiyor ememiyor daha dogrusu o kadarda ugrasiyorum tutamiyor ikincisi ise bir gogsumden sut gelmiyor ne yapabilirim bu sorunlarla
cikileyta_yemeliyim umayy34 bol bol emzirin. İki göğüstende emzirin özellikle. O emdikçe süt gelecek. Eğer göğüs ucunuz yoksa da sorun etmeyin o emdikçe çıkacak emin olun. Ama hiç almıyorsa göğüs ucu çıkartıcılar var ondan edinin. Çok uzun süre kullanmayın ileride meme reddine neden olabilir
Kemalin_annesi almirasmom kızlar benimde2. Günümde geldi üzülmeyin şuan gögsüm maşallah kafam kadar oldu emzirn ben sürekli annemi dinledim mAma verme Dedi iyiki demilş doymuyor diye yapıyordum vicdanen bugün 3. Günüm maşallah
umayy34 cikileyta_yemeliyim ememiyor ki garibim. Gogus ucu cikarici aldim yinede mucadele ediyorum emzirmeye
cikileyta_yemeliyim umayy34 bir yakınım da sizin gibiydi. Bebekle bol ten teması kurup göğüs uçlarınıza masaj yapın. O da iyi gelir
Mihrimahim Canım hemen elektrikli pompa kiralayıp göğüslerini bol bol sağ canım benim göğüsünü tutmuyorsa göğüs koruyucular var meme bası ufak olandan al ben e bebekten mycey marka aldım onunla emziriyorum kızım 1 aylık oldu…
umayy34 Mihrimahim elektrikli pompam var sagiyorum ondayken bir gogsumde bir damla sut yok🥴🥺 silikon gogus ucu mu dedigin